14-06-10

Een bloemetje voor mama.

Moederdag staat voor de deur.  We zijn nog steeds in de lente en niet alleen dieren krijgen jongen.  Ook bloemen gaan in bloei staan.  We deden een waarneming in de moestuin van onze school waar de tulpen en paaslelies in bloei staan.

lente 11

 

Samen met juf Vibeke hebben we zaadjes gezaaid, waar later een bloemetje uit zou gaan groeien voor onze mama.

lente 12

 

Voor een bloemetje hebben we ook een bloempot nodig.  Deze mochten we schilderen.  De bovenste rand in een kleur en de pot in een andere kleur.  Daarna hebben we die bekleefd met hartjes want wij zien onze mama's graag!

moederdag

 

Juffrouw Vibeke heeft ons een Noors liedje geleerd over een bloemetje.  Wij kunnen allemaal Noors zingen!!!

moederdag 2

 

In onze moestuin leerden we harken en onkruid uitdoen.  Heel leuk, nu kunnen we dit thuis ook eens proberen.  Zo helpen we onze mama in de tuin.

moederdag 3

 

Het spijtige nieuws was dat we ook moesten afscheid nemen.  Juffrouw Vibeke haar laatste dag was aangebroken.  Ze ging terug naar Noorwegen om verder te studeren en haar studies af te werken.  We wensen haar veel succes.  Telkens er een vliegtuig passeert zullen we nog eens zwaaien.

moederdag 4

 

We schilderden een bloem op de schildersezel van juf Ann.  Dat was leuk.  Rechtstaand schilderen.  Een hele leerrijke ervaring.

moederdag 6

 

moederdag 7

 

Een thema vol leuke en leerzame activiteiten.  We wensen alle mama's een superleuke moederdag!

20:25 Gepost door juf Sofie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.