14-06-10

Op schoolreis.

Dit jaar kozen we ervoor om naar het Boudewijnpark te gaan in Brugge.  Daar hebben we een dol-fijn avontuur beleefd.  Er waren heel wat mama's en ook papa's mee.  Samen hadden we een superleuke en vooral warme dag.

Aangekomen in Brugge hebben we eerst onze koek en ons drankje gekregen.  Om zo ons maagje al wat te vullen van de lange reis.

boudewijnpark

 

boudewijnpark 2

 

We hebben onze reis verder gezet op weg naar de auto's.  We hebben allemaal een auto mogen besturen.  Super toch!!!

boudewijnpark 3

 

boudewijnpark 4

 

boudewijnpark 5

 

boudewijnpark 6

 

boudewijnpark 7

 

Na onze leuke rit stapten we verder op zoek naar de dolfijnen.  En geloof het of niet er zijn daar vliegende dolfijnen!!!

boudewijnpark 8

 

boudewijnpark 9

 

boudewijnpark 10

 

Na een vliegreisje ging de zoektocht verder.  Onderweg kwamen we de zeeleeuwen tegen.  Die konden we vanop afstand bekijken want de show was al begonnen.

boudewijnpark 11

 

Is het nog ver?  Waar zijn die dolfijnen?  Ze zijn hier toch wel hé?  Ja hoor ons geduld werd beloond met een spetterende show!  Dolfijnen die voetballen, dolfijnen die in het water springen, die mensen vooruitduwen, ... noem maar op.  Je kan het zo zot niet bedenken of wij hebben het allemaal meegemaakt.  We werden er even stil van.  Zo'n grote, ongeloofelijke mooie dieren.

boudewijnpark 12

 

boudewijnpark 13

 

boudewijnpark 14

 

boudewijnpark 16

 

Knor, knor, knor,... Is dat een varken?  Nee hoor, het zijn onze magen die knorren.  We zijn gaan eten in Bobo's indoor speeldorp.  Het was veel te warm om buiten te eten en zo konden we nog even genieten van het speeldorp zelf.  Na de maaltijd mochten we nog even springen, klimmen, ... op alles wat er te beleven viel.

boudewijnpark 15

 

boudewijnpark 17

 

boudewijnpark 18

 

boudewijnpark 19

 

boudewijnpark 20

 

boudewijnpark 21

 

boudewijnpark 22

 

boudewijnpark 25

 

boudewijnpark 26

 

Maagjes gevuld, speelplezier voldaan, tijd om op pad te gaan.  Na een korte wandeling kwamen we alweer bij een speeldorp maar nu buiten.  Waauw zeg wat was het daar groot.  Er was ook een ballenbad aanwezig.

boudewijnpark 27

 

boudewijnpark 28

 

boudewijnpark 29

 

boudewijnpark 30

 

Toet, toet! Toet, toet!  Daar komt de trein.  Vlug wij willen ook mee!

boudewijnpark 31

 

boudewijnpark 32

 

boudewijnpark 33

 

boudewijnpark 34

 

boudewijnpark 35

 

boudewijnpark 36

 

boudewijnpark 37

 

Na deze helse treinreis, was de tijd gekomen om afscheid te nemen en terug te keren naar de school!  Dag dolfijnen, dag park, we hebben een dol-fijne dag beleefd.  SSSSttttt iedereen slaapt.  Het was een geslaagde dag!  Dank je wel aan de mama's en de papa's voor de extra begeleiding!

21:08 Gepost door juf Sofie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.